Læs højt

Hvad sker der egentlig med fag, hvor vi normalt skulle en tur i laboratoriet? Hvad gør jeg, hvis jeg synes, at det her er helt håbløst? Og hvad med eksamen? Rektor har lavet tre videoer, hvor hun svarer på nogle af de spørgsmål, I kursister måtte have her under skolelukningen.

Af Charlotte Ingrid Aalborg | 27/03/2020

Hvad sker der egentlig med fag, hvor vi normalt skulle en tur i laboratoriet, eller man i musik skulle lave samspil eller andre forsøg, produktioner, praksisdele af vores fag? Se videoen, og hør rektors svar.

 

Hvad gør jeg, hvis synes, at det her, det er helt håbløst? Jeg kan simpelthen ikke være i det. Jeg kan ikke arbejde hjemme. Jeg har børn. Jeg har ikke plads. Det larmer. Jeg kan ikke finde fred. Jeg har andre udfordringer. Hvad stiller jeg op? Se videoen, og hør rektors svar.

 

Hvad sker der med eksamen her i maj og juni? Det er der mange af jer, som spørger os om. Se videoen, og hør rektors svar.