Læs højt

Uddannelser

HF enkeltfag

HF enkeltfag

Med HF enkeltfag kan du tage en hel HF-eksamen, følge en målrettet HF pakke eller vælge lige præcis de fag, du har behov for eller interesse i. Du kan se mere om fagrækken her.

Ønsker du at afslutte en hel HF, kan du med HF enkeltfag gøre det på 2 år, 3 år eller 4 år – i det tempo som passer dig.

En hel HF som enkeltfag kan udbygges med en supplerende overbygning, som også er adgangsgivende til de lange videregående uddannelser.

Læs vores brochure om SOF her.

HF pakker

Følger du en HF pakke vil det i udgangspunktet være et forløb på 1 år. HF pakkerne er målrettede forløb mod mellemlange videregående uddannelser som fx pædagog, socialrådgiver og sygeplejerske. Se mere om fagene i  HF pakkerne her.

Optagelse på HF enkeltfag

Du kan tidligst optages på HF enkeltfag et år efter at have afsluttet enten folkeskolens 9. klasse eller 10. klasse. Optagelsen sker ved samtale med vejleder og på baggrund af dine ønsker og en vurdering af dine faglige kvalifikationer.

Deltagerbetaling

På HF enkeltfag skal du betale for hvert fag, du deltager i. Afslutter du en hel HF eller en HF pakke, kan du få din deltagerbetaling retur. Se priser for HF enkeltfag her.

SU

Du kan søge SU ved deltagelse på HF enkeltfag.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig til HF enkeltfag direkte i vores webshop eller ved en personlig samtale med en vejleder. Ved uddannelsesstart i august vil der være åben for webshoppen og for samtaler i maj, juni og august. Ved uddannelsesstart i januar der være åbent for webshoppen og samtaler i december og januar.

Book tid til vejleding
Jeg har ikke altid været så god fagligt, men på denne her skole har jeg haft nogle helt fantastiske lærere, som der har hjulpet mig igennem det hele og vist, at jeg faktisk kan mere, end hvad jeg selv har gået og troet
Kimmi HF-kursist