Læs højt

Studieinfo

Vi har samlet en række af informationer, der er relevante, når man enten går på skolen eller ønsker at tilmelde sig en uddannelse. Nedenfor er de oftest stillede spørgsmål, og i menuen kan du finde flere relevante informationer. Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig i receptionen eller i studievejledningen.

Tilmelding

Til den 2-årige HF foregår al tilmelding via Optagelse.dk. Går du i 9. eller 10. klasse, er ansøgningsfristen den 1. marts. Ellers er ansøgningsfristen senest den 31. august.

Tilmelding til HF-enkeltfag eller en HF-uddannelsespakke sker ved en personlig samtale med en studievejleder. Ved uddannelsesstart i august vil der være indskrivning i vejledningen i maj, juni og august. Ved uddannelsesstart i januar er der indskrivning i december og januar. Der er to muligheder for at bestille tid hos en vejleder:

Bøger og PC

De nødvendige bøger låner du på skolen, men vi forventer, at du har din egen bærbare pc med til undervisningen. Har du ikke en pc, kan du låne en af skolen. Det koster 500 kroner i depositum at låne en pc. Lån af pc sker ved henvendelse i skolens reception.

Anden information

 

Er du i tvivl?

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte en af vores vejledere for mere information.