Læs højt

Om skolen

På Nordvestsjællands HF og VUC tilbyder vi voksenuddannelse på mange niveauer og hjælper dig godt videre mod den fremtid, du ønsker dig.

Har du brug for at kvalificere dig til videre uddannelse, forbedre dine muligheder i dit arbejdsliv eller få ny viden og inspiration, så har vi et bredt undervisningstilbud, tilrettelagt som enkelte fag eller sammenhængende forløb,, og du kan også kombinere fag på forskellige niveauer.

Du kan læse en 2-årig HF, HF enkeltfag, Almen voksenuddannelse, svarende til 9. og 10. klasse, ordblindeundervisning og meget mere. Vi tilbyder også 1-årige HF-uddannelsespakker, der på et år gør dig klar til at søge ind på mellemlange uddannelser som pædagog, sygeplejerske, politibetjent, diplomingeniør m.m.

Læs mere om dine mange muligheder her eller kontakt en vejleder.

 

Et tilbud til din virksomhed


Vi tilbyder også opkvalificerende efter- og videreuddannelse til virksomheder, kommuner samt Region Sjælland i fx dansk, matematik, IT, samarbejde og kommunikation.

Kurserne kan foregå på en af Nordvestsjællands HF og VUC’s afdelinger i Holbæk eller Kalundborg, på arbejdspladsen eller i samarbejde med et andet VUC. Kurserne kan tilrettelægges fra få timer ugentligt til et forløb over hele dage / uger, afhængigt af behovet.

Når du deltager i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse, har du mulighed for at opnå godtgørelse for tab af indtægt eller arbejdsmulighed.

Læs mere om VUC Erhverv og dine muligheder for opkvalificering her.